Samenwerking

 

Noordermeer Kunst

Noordermeer Kunst taxeert, enthousiasmeert, koopt, verkoopt en bemiddelt met passie in alles wat met kunst te maken heeft.

Ook mijn werk wordt door Noordermeer Kunst vertegenwoordigd.

www.noordermeer-kunst.nl


NVK

De Nederlandse Vakgroep Keramisten is een vereniging van beeldend kunstenaars en vormgevers die beroepsmatig keramiek vervaardigen. Als belangenbehartiger is de NVK het landelijk aanspreekpunt die dediscipline keramiek zichtbaar maakt aan een breed publiek. Als vereniging verbindt de NVK leden en niet-leden met gerichte scholing, een plaats om te netwerken en informatie uit te wisselen.

www.nvk-keramiek.nl


Westlands kunstenaarscollectief Wit

Wit is het kunstenaarscollectief van professioneel werkende kunstenaars uit het westland en omgeving. Uitgangspunt van WIT is het verder professionaliseren van beeldende kunst in Westland, waarbij interactie met de bevolking en gemeente voorop staat. Daarnaast wil Wit komen tot gezamenlijke initiatieven die beeldend kunstenaars de gelegenheid geven zich professioneel te profileren.

www.collectiefwit.nl


Cast-Art

Cast-art is de website van Carel Steijn, beeldend kunstenaar en mijn collega van kunstenaarscollectief Wit. Hij geeft schildercursussen en workshops en heeft deze site voor mij in elkaar gezet.

www.cast-art.nl


Sabine de Voogd

Branding expert, ontwerper, fan van groen&water(sport). Gespecialiseerd in het bouwen van merken en het creëeren van een sprekende merkstijl.

Én mijn lieve buuf die me geholpen heeft met het opfrissen van mijn logo en mij allerhande tips gaf om mijn keramiekbedrijf meer te positioneren op de markt.

www.sabinedevoogd.nl