Kunstkookboeken van Galerie ARTACASA

 

In de galerie zijn kunst-kookboeken van galerie ARTACASA uit Amsterdam te koop. De boeken zijn geschreven door Wiebke van der Scheer en Margre Mijer en kosten €19,95

 

Artacucina, een kijkje in de keuken van Artacasa.

Artacucina is een kunst-kookboek met 160 pagina's vol met prachtige kunstwerken en bijzondere recepten. Een feest voor mensen die van mooie en lekkere dingen houden. Neem een kijkje in de keuken van galerie ARTACASA waar kunst en koken samenvloeien tot een nieuw kunstwerk

In dit prachtige geillustreerde boek komen zowel kunst als koken aan bod. Een inspirerende combinatie, op een bijzondere wijze opgediend!

Artacucina 2, aan tafel met galerie Artacasa.

Na het succes van het eerste kunstkookboek Artacucina, kon een vervolg niet uitblijven. In dit kookboek, dat zowel het oog als de tong streelt, worden fraaie kunstwerken gecombineerd met inspirerende gerechten. Artacucina 2 biedt opnieuw schitterede schilderijen en lekkere, makkelijk te maken recepten. Nieuw zijn ook de foto's van de gerechten achter in het boek, als visueel steuntje bij het koken. Een smakelijk cadeau voor kunst- en kookliefhebbers.

Artacucina 3, op pad met Artacasa.

Ook het derde kunstkookboek in de Artacucina-serie is voor de kunst- en kookliefhebber een must. Kunstwerken "om op te eten"en mooie recepten uit alle hoeken van de wereld. Weer een boek waar je blij van wordt.

Artacucina 4, de Hollandse keuken van Artacasa.

De Hollandse keuken is verrassender dan je zou denken. Daarom is Wiebke van der Scheer van galerie Artacasa opnieuw de keuken in gegaan om haar 4e kunstkookboek te maken. Daarin zie je wat zij samen met de kunstenaars en klanten van Artacasa van de Hollandse keuken bakt. Het is een mix geworden van traditionele Hollandse recepten en de favoriete, hedendaagse gerechten van de kunstenaars en klanten van de galerie.